Nu har jag äntligen sett Insurgent! Så bra, jag önskar verkligen Shairlene Woodley och har följt hennes sedan jag såg henne i The Secret life Of the American Teenager. Hon växer verkligen för varje roll och jag tycker hon är en fantastiskt skådespelerska.

Denna film var jättebra, jag älskar den här formen av filmkategori! Längtar tills nästa kommer 2016!

10 kommentarer

    1. Det är fortsättningen på en annan film. Handlar om ett samhälle som är uppbyggt i klaner där människor hamnar beroende på hur dem är som person. Denna tjej är dock en liten del av varje och därmed vill man döda henne och alla som är likt henne, då dessa ses som ett hot mot regimen. Riktigt intressant, det utspelar sig i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa