Insurgent – Film.

Nu har jag äntligen sett Insurgent! Så bra, jag önskar verkligen Shairlene Woodley och har följt hennes sedan jag såg henne i The Secret life Of the American Teenager. Hon växer verkligen för varje roll och jag tycker hon är en fantastiskt skådespelerska.

Denna film var jättebra, jag älskar den här formen av filmkategori! Längtar tills nästa kommer 2016!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Insurgent – Film.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: