IMG_6677

Idag kom mina skålar av märket Mon Amie som jag tog som premie ifrån allt om mat i juli. Det har dröjt kan man säga. Jag skulle inte rekommendera att ta en prenumeration därifrån om man vill ha premier i alla fall. Tidningen var bra men jag gillar inte att behöva vänta så länge på sakerna.

Hur som helst visst är skålarna fina?

IMG_6679

50 kommentarer

  1. Hej jag tycker dessa skålar är så fin och var sugen på att köpa dom innan. Tråkigt med en så lång väntan =/ men fin är dom =)

    Kram

  2. Va fina! Men håller med dig, man ska inte behöva vänta så länge! Jag fick vänta i tre månader på premier som kom med tidningen ”Vi föräldrar”. Detta va grejer som skulle passa den nyfödda. Är väldigt glad över att jag la en prenumeration innan sommaren så jag hann få det innan Alicia föddes…

    1. Visst är dem. Jättedåligt att man ska behöva vänta så länge, sen också till nyfödd som i ditt fall då vill man ju gärna ha i tid med. Tänker på dem som kanske gick med i tidningen samtidigt som de fått bebis, lite sent då med 3 månaders :-o.

  3. Ja ibland får man ju vänta så länge att man glömt bort det, så vart det för mamma hon fick hem en avi och när hon öppnade visste hon inte varför hon fått de grejerna hon fick hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa