img_0440

Passade på att städa idag, så nu har grodorna och fisken fått nytt vatten och rengjort i sitt hem. Jag har städat hela hemmet och diskmaskinen har precis diskat klart. Strax ska jag sätta igång tvättmaskinen och sminka mig. Sedan ska jag bege mig ner på stan för att hämta ut två paket. Sen blir det en lugn dag, jag ska planera lite jobb inför nästa vecka och försök att varva ner efter denna vecka.

Nästa vecka är i alla fall lite lugnare, ska fixa naglarna efter jobbet på måndag och på tisdag är det utvecklingssamtal för Williams del. Men sen kanske man får andas ut lite i alla fall. Igår var det tre veckor tills min födelsedag. Jag till skillnad från många andra tycker om att fylla år och fira dagen med min lilla familj. Vi brukar gå ut och äta när någon av oss fyller år, och jag tror inte det blir något undantag på min födelsedag.

Har ni några såna traditioner?
Nu ska jag duscha! Hoppas ni får en fin dag!

18 kommentarer

  1. Vad du är duktig som fixar och donar så mycket! 🙂
    Jag tycker också om att fylla år men min familj gör sån stor sak av det haha! Fika och grejer ska dom ha asg
    Annars har vi en torsdagstradition sen flera år tillbaka att vi alla åker hem till pappa och äter middag! 🙂

    1. Det är skönt efteråt i alla fall :). Men tack ;).

      Trist om det är så, du får försöka gömma dig nästa gång då ;). Mysigt dock med torsdagstraditonen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: