Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Titta på filmen och lär dig om minskade fosterrörelser. Sprid! Barnupproret!

 • 15 februari, 2016 at 19:30
  Permalink

  Tack!!
  Usch, det är verkligen något som behöver uppmärksamma.. Man ser så ofta folk som skriver/ hör folk säga att det blir mindre rörelser sista veckorna, till och med att det kvar vara helt lugnt sista dagarna 🙁

  Reply
  • 15 februari, 2016 at 22:44
   Permalink

   Ja det är jätteviktigt att detta sprids! Det är skrämmande faktiskt att den myten lever kvar :(. Fler måste få veta att det INTE är normalt!

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.