När man har ryggskott.


Ligger på soffan och plågas. Har ni haft ryggskott i flera dagar. Det gör ont och jag känner mig ynklig. Bra start på sitt 32:a levanads år. Lider och önskar man var liten så andra kunde springa ens ärendens när man bara låg på soffan. Riktigt så funkar det ju inte som vuxen. Man får lida sig igenom och ha ont.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “När man har ryggskott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: