Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket Tweenieåldern

Så var det åter söndag.

Trodde någonstans att helgen skulle gå lite saktare istället försvann den alldeles för fort och nu ligger jag på soffan och ska se på Farmen med William innan läggdags.

Blev en väldigt intressant dag idag men det skriver jag mer om imorgon.

Imorgon är det nationella prov för eleverna igen. Det blir mycket sånt just nu.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.