Dark Mode Off / On
Barn i sorg Sorg & saknad

23 år sedan pappa dog. Video och lite bilder.

Idag är det årsdagen av min pappas död. I fredags spelade jag in en video i ämnet, har länge tänkt göra saken och när tiden nu fanns passade jag på att göra det i samband med pappas dödsdag.

skanna0185

Pappa och Acke

För er som inte vet det dog min pappa när jag var 9 år, jag har varit med i lite olika tidningar som berört ämnet och dem kan ni hitta under kategorin: Medverkat i media. Där kan ni läsa mer om ni är intresserade. Eftersom historien kommer som en video går jag inte igenom den så mycket mer på djupet, men jag lägger istället ut lite bilder här nedan.

img013

Pappa som liten.skanna0035

Jag och pappa.

Madde o pappa (4)

Jag och pappa.

73 Comments

  1. Ja det var tufft att växa upp med den saken i bagaget. Idag känns det dock läkt mycket men jag hoppas på att kunna förmedla något med detta :).

 1. Du var ju en riktigt gullig liten tjej.Jag har såklart inga vetenskapliga belägg men jag troratt människor som på ett eller annat sätt förlorar en förälder ändå växer upp till väldigt starka människor.
  Kram till dig

 2. Kan inte kolla på den just nu, men ska göra det lite senare. Det verkar väldigt jobbigt, att förlora en viktig person när man är så ung 🙁

 3. Vilka fina bilder på dig och din pappa! Går inte föreställa sig hur det känns att förlora en förälder!! Kramar till dig

 4. jag beklagar verkligen sorgen! 🙁 livet är bra orättvist! är starkt av dig att du vill dela med dig av det här. kramar <3

  sv; tack, vad kul att du gillar mina instapics 😀

 5. åh.. detta är ett ämne jag inte kan sätta mig in i men det är ändå bra att höra från någon hur det egentligen är. Du är verkligen stark, massa kramar till dig!

 6. Usch jag får ont i hjärtat…. Vet inte vad jag hade gjort om jag hade förlorat min pappa. Jag beklagar, men du är verkligen såååå stark! Kram

 7. Usch, inget kul och förlora sin pappa så tidigt. Och vilket bemötande av läraren, maddes pappa död, ta upp matte böckerna och pedgaogerna på fritids. och trist det inte ändrats.

  känner som du att dte borde forskas mer på det och barn måste få sörja och att få visa det öppet. att prata om det. barn har med känslor. mer känslor än vi vuxna ibland det skall inte stängas inne.

 8. Det här gillas! Sorgligt och gripande, så klart, men personligt gillas och i videoformat blir det ännu mer personligt. Bra och starkt jobbat, Madde!

  SV: Ja, det blir jag med, men som sagt, det handlar om att försöka förstå varför man gör något sådant, för jag tror, vill iaf tro, att man inte bara går ut och gör något sådant helt random…

 9. Jag kan inte ens försöka sätta mig in i din situation mer än att säga, gud vad stark du är! Du verkar ha vuxit upp till en stark, härlig kvinna och jag tror din pappa skulle vara stolt över dig! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: