Så var en ny vecka i rullning.

IMG_3982.JPGFrån våren 2015.

Tänkte att jag skulle passa på att skriva något. Björn ligger i badet och William är uppe hos grannen. Tänkte försöka mig på en tidig kväll idag, har varit så himlans trött hela dagen. Imorgon är det planeringsdag som gäller för mig på jobbet och sen kommer jag hem ganska sent. Björn kommer befinna sig i Flen i 3 dagar från och med imorgon så då blir det jag som står för middag, och kommer även att försöka hinna med allt annat som händer i hemmet.

Det känns lite som tiden på vardagarna inte räcker till, känner ni också så ibland?
William och Björn har klippt sig och köpt nya skor idag, sedan bjöd Björn på pizza från pizzerian. Nu ska jag sluta blogga, har inte så mycket att tillägga när jag är trött.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

98 thoughts on “Så var en ny vecka i rullning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: