IMG_3982.JPGFrån våren 2015.

Tänkte att jag skulle passa på att skriva något. Björn ligger i badet och William är uppe hos grannen. Tänkte försöka mig på en tidig kväll idag, har varit så himlans trött hela dagen. Imorgon är det planeringsdag som gäller för mig på jobbet och sen kommer jag hem ganska sent. Björn kommer befinna sig i Flen i 3 dagar från och med imorgon så då blir det jag som står för middag, och kommer även att försöka hinna med allt annat som händer i hemmet.

Det känns lite som tiden på vardagarna inte räcker till, känner ni också så ibland?
William och Björn har klippt sig och köpt nya skor idag, sedan bjöd Björn på pizza från pizzerian. Nu ska jag sluta blogga, har inte så mycket att tillägga när jag är trött.

98 kommentarer

 1. Nu med tanke på flytten och allt så önskar jag lite att dygnet hade flera timmar – men ja… får helt enkelt bli bättre på att planera.
  Planeringsdagar är ju SÅ långsamma. :/

 2. Nästan varje vecka känns det som om dagarna inte räcker till och du är inte ensam om att vara galet trött idag…skulle gärna gå å lägga mig bums!

 3. Så mycket att hinna med 🙂 Speciellt timmarna efter jobbet rusar på och så vips är det kväll igen. Men vet du, man hinner det man hinner, det är inte så himla noga 🙂 Jag försöker tänka så, men oj så svårt ibland. Ha en fin dag 🙂

 4. Hoppas planeringsdagen går bra idag. Min sambo skall med iväg 3 dagar, så här har det planerats enkla och lätta middagar 🙂

  Ja det var skönt han fick komma till dr, sänkan var ju inte bra så något är det ju, hoppas bara på envist virus, men samtidigt något annat så han kan bli kvitt det.

 5. tiden på vardagarna är verkligen bedrövliga, jag hinner ingenting!!

  sv: Ja. men det är ju mycket jobbigare att träna mer än att äta mindre 😛

 6. jag håller med dig. ibland önskar jag verkligen att dygnet hade fler timmar :/

  sv; ja det är kul att gå på spelningar 🙂

 7. Ha en fin vecka 🙂 lycka till!

  Tråkigt när man är så trött…hoppas det bättrar sig!
  Ja, känns som man behöver fler timmar på ett dygn 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa