Heroes Reborn.

Jag tog en gratismånad via Viaplay. Där visade det sig att dem hade Heroes Reborn och jag plöjde alla 13 avsnitten mellan fredagen och lördagen. Känner en viss sorg att det bara blev en säsong och inte flera. Den här serien var jättebra och jag hade gärna sett mer Malina och Natan, dem båda var riktigt spännande karaktärer. Som många säkert läst har Claire dött i den här serien, och det var jättetrist. Hon var min favorit i Heroes men så kan det vara. Däremot så fick dessa två en bra roll och blev mina favoriter, har du möjlighet att se serien? Då tycker jag absolut att du ska göra det.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: