Om hemligt inlägg.


Jag skrev ett hemligt inlägg tidigare idag, det är inget jag tänker dela med mig av just nu. Men ibland är det bara skönt att få skriva av sig, såna gånger är den här bloggen min dagbok. Den vill jag inte alltid dela med mig av, även om det var några år sedan jag skrev privat nu. 

Idag har vi varit ut och njutit i solen. Ätit på Sawanne, Björn har fixat med bilen inför crusing imorgon och jag har solat, chillat och faktiskt hjälpt till. 

Alltså värmen! Är så glad att den äntligen kommit. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Om hemligt inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: