Förbannad.


Är galet förbannad, frustrerad och irriterad. Därmed ser bara vissa väl valda detta. Igår såg jag något suspekt på antagningen. Idag fick jag detta brev från högskolan Dalarna! Det känns som ett stort skämt?! Dem har utfärdat fel examen på mig påstår dem, och berättar det 4 år senare?! Dem har dessutom mage att skicka ny examen från 2016!!! Alltså att jag nu blivit examinerad 2016 istället för 2012! Helt plötsligt ska alltså 4 arbetsår, en legitimation inte finnas? Jag är så upprörd! Har talar med chefen och han lugnade mig med att vi ska strida rättsligt med detta. Jag ska dessutom ringa och kräva svar, om inte annat är jag berättigad grundskoleexamen då jag arbetar i 4 år. Jag försöker att tänka att detta ska lösa sig, och sedan ska jag verkligen säga några välvalda på måndag! Håll era tummar och tår.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: