Dagen har bestått av rejält med huvudvärk och ett varmt klassrum som varit olidligt att befinna sig i. Slocknade med rejäl huvudvärk hemma och sov tills åskväder gick in över Falun, först så släppte huvudvärken. Borde ha förstått att det berodde på den. Björn fick handla middagen och sen lagade jag ihop den. Nu ska jag se på Game Of Thrones, sen imorgon är det en ny arbetsdag och på kvällen är det Temafest på Williams skola. 

20 kommentarer

  1. jag älskar det där filtret på snap! 😀 haha! ^^ så fin din nya design på bloggen är!

    sv; ja det ska bli sjukt kul att få åka dit! 😀

  2. ja idag har varit så klibbigt o tom ja som gillar värme klagade att det va varmt . men åskvärme som du sa men än ingen åska här men känns så i mitt huvudv oxå faktiskt

    fin tisdag o hoppas på bättre dag för dej då kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: