IMG_7161

Vilken dag, det känns som den gick non-stop från dagens start tills jag somnade på min säng när jag kom hem. Vi åt lite middag här hemma och sedan så var nästan dagen slut.

Jag har sett det absolut sista avsnittet av Nashville, om inget mirakel sker och någon annan kanal tar upp serien där. Man kan ju alltid hoppas, det var så fint avsnitt och slutet var en cliffhanger blev så himlans ledsen över slutet! Det skulle vara helt magiskt om det blev en till säsong, men jag hyser inga förhoppningar om sånt.

Nu ska jag se ett avsnitt av Reign och imorgon blir det jobb hemifrån, städning och att ladda inför helgen.

10 kommentarer

  1. Väldigt charmig bild på hästens mötande med din son ^^…ser nästan som hästen småflinade och undrade vad det är för en filur som tittar på den!
    Min jobbhelg så jag gääspar och ser fram emot måndagen ist S Men det kommer gå fort fram tills dess eftersom kvällspass går oftast fortare känns det som, wohooo…
    TREVLIG HELG på dig, kram

  2. Så trist när en serie man verkligen gillar har sitt sista avsnitt 🙁
    Men man brukar hitta en ny favorit 😉 Kram och njut av fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: