img_1467

Oh my vilken dag! Började dagen med att må rejält illa, trodde först att nu blir jag magsjuk eller något men det gick över. Jag hade en riktig upp och ner dag med illamående men nu är det bra igen.
Dagen har varit galet intensiv på jobbet och jag ljuger inte när jag säger att jag känner en glädje över att dagen snart är över. Det ska bli himlans skönt att bege mig mot sängen.
Idag är det alltså onsdag, och imorgon är det sista arbetsdagen för den här veckan. Det är dock grymt mycket att göra just nu så rent spontant måste jag säga att det inte är en lugn stund alls just nu. Det känns som jag jobbar mer än någonsin och då även med förtroendetiden inräknad, men så är det sista veckorna nu innan lovet, snart står man där och har sin semester och det känns faktiskt väldans välbehövligt.

Jag ser framemot helgen, det ska bli skönt att få ladda om ett av sista batterierna nu innan sommaren. Hur är det för er, känner ni er urladdade?

Jag och William träffades på stan idag efter att jag slutat på jobbet, jag hämtade ett paket och sedan åt vi Subway efter Williams önskemål. Vi satte oss ut mot ån och pratade om livet tillsammans, sån där härliga tid som är så fin. Tiden med sitt barn!

64 kommentarer

 1. Skönt att du snart får lägga dig igen =) Och ja jag längtar också till helgen, skönt att den snart är på ingång 😀

 2. Förstår att det blir skönt med ledighet, jag känner likadant även om jag ska jobba i sommar… Men det blir skönt att inte ha skolan hängande över mig och de stunder jag är ledig ska jag njuta till 100%!

 3. Skickade du hit det kalla till mej igår??
  Ha ha skojar .. idag har vi haft rusktigt kallt här blåst regn kallt typ 8 gr bara vilken skillnad tänkte ja skojar me dej då du ville ha sol . Hoppas den hittar till både dej o mej i morg himlen såg lite röd ut här i kväll.

  ja e ju hemma nu men denna flytten tar dö på mej . o ryggen pust

  kram o tur illamåendet försvann kramar

 4. Har ni lärare 4 veckors semester eller har ni längre semester? Tänkte att sommarlovet är ju väldigt långt!

  1. Vi har fyra veckors semester som alla andra, men sedan har vi 45 timmars arbetsvecka. Den tiden blir som övertid/komp som vi får samla att ta ut på lov :).

 5. Ja, man längtar så till sommaren nu 🙂 och på att a helg, nu börjar man känna sig urladdad och behöver mer energi.

 6. det brukar vara ganska mkt innen sommarlovet, så de flesta känner nog som dig urladdade 🙁 men snart så är det lov 🙂 härligt med lite kvalitetstid med sitt barn 🙂

 7. Jag håller med, verkligen ingen lugn stund alls!

  sv: Ja, tack ska du ha, jag älskar verkligen den nya designen. Den är så himla lik mig 😀

 8. Åh vad fint du har gjort det här på bloggen! Jätte fint, verkligen 😀
  Vad tråkigt att du kände att du inte mådde så bra först, men skönt att det inte var något. Jag känner detsamma just nu faktiskt 😛

  Sv; åh tack ska du ha! 😀

 9. Men ÅHH vad härligt att vara taggad på helgen, det är jag med även om jag ska jobba i stort sett hela helgen 😀

  Kolla instagram @hannavic för en grym GIVEAWAY tillsammans med ett känt företag!! <3

  Kramizar från Hanna!!

 10. Oh lediga fredagar, det måste vara helt underbart! Funderar på att gå ner i tid när ungarna blir äldre… konstigt då det annars brukar vara tvärtom kanske, haha! 😀
  Känner mig ganska urladdad efter den här veckan jag med. Olivia mår bättre nu ikväll iallafall & febern är borta. Så det blir nog en lugn helg för både henne o mig då jag med börjat känna mig lite dålig :/
  Kram

  1. Ja det är jättehärligt faktiskt :). Absolut inte konstigt förstår dig, jag jobbar deltid självvalt för att få mer tid för att vara med sonen fastän han är över ”den lagliga tiden”. Jag vill finnas där när han kommer hem och kunna
   ha orken för läxor osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa