Det är onsdag och mitt i veckan.

img_1467

Oh my vilken dag! Började dagen med att må rejält illa, trodde först att nu blir jag magsjuk eller något men det gick över. Jag hade en riktig upp och ner dag med illamående men nu är det bra igen.
Dagen har varit galet intensiv på jobbet och jag ljuger inte när jag säger att jag känner en glädje över att dagen snart är över. Det ska bli himlans skönt att bege mig mot sängen.
Idag är det alltså onsdag, och imorgon är det sista arbetsdagen för den här veckan. Det är dock grymt mycket att göra just nu så rent spontant måste jag säga att det inte är en lugn stund alls just nu. Det känns som jag jobbar mer än någonsin och då även med förtroendetiden inräknad, men så är det sista veckorna nu innan lovet, snart står man där och har sin semester och det känns faktiskt väldans välbehövligt.

Jag ser framemot helgen, det ska bli skönt att få ladda om ett av sista batterierna nu innan sommaren. Hur är det för er, känner ni er urladdade?

Jag och William träffades på stan idag efter att jag slutat på jobbet, jag hämtade ett paket och sedan åt vi Subway efter Williams önskemål. Vi satte oss ut mot ån och pratade om livet tillsammans, sån där härliga tid som är så fin. Tiden med sitt barn!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

64 thoughts on “Det är onsdag och mitt i veckan.

 • 25 maj, 2016 at 20:12
  Permalink

  det sista låter härlig att sitta å snacka om livet 😀

  Reply
 • 25 maj, 2016 at 21:07
  Permalink

  Skönt att du snart får lägga dig igen =) Och ja jag längtar också till helgen, skönt att den snart är på ingång 😀

  Reply
 • 25 maj, 2016 at 21:11
  Permalink

  skönt att illamåendet gick över!!

  Reply
 • 25 maj, 2016 at 21:12
  Permalink

  Va skönt att de gick över 🙂 De e verkligen inte najs o må illa :/

  Reply
 • 25 maj, 2016 at 21:16
  Permalink

  Åh så gott med subway!! Älskar det ?
  Alice recently posted..Tapas

  Reply
 • 25 maj, 2016 at 21:17
  Permalink

  Jag har också längtat till sängen hela dagen och vad skönt att illamåendet gick över! Kram

  Reply
 • 25 maj, 2016 at 21:47
  Permalink

  Förstår att det blir skönt med ledighet, jag känner likadant även om jag ska jobba i sommar… Men det blir skönt att inte ha skolan hängande över mig och de stunder jag är ledig ska jag njuta till 100%!

  Reply
  • 27 maj, 2016 at 23:36
   Permalink

   Ja gud det ska bli det. Förstår det, blir ju avbrott ändå 🙂

   Reply
 • 25 maj, 2016 at 22:50
  Permalink

  Skickade du hit det kalla till mej igår??
  Ha ha skojar .. idag har vi haft rusktigt kallt här blåst regn kallt typ 8 gr bara vilken skillnad tänkte ja skojar me dej då du ville ha sol . Hoppas den hittar till både dej o mej i morg himlen såg lite röd ut här i kväll.

  ja e ju hemma nu men denna flytten tar dö på mej . o ryggen pust

  kram o tur illamåendet försvann kramar

  Reply
  • 27 maj, 2016 at 22:54
   Permalink

   Haha kanske det ;). Nej usch vill ha sommar nu är så less på kylan 🙁

   Reply
 • 26 maj, 2016 at 06:09
  Permalink

  låter härligt att bara sitta och prata och umgås 🙂

  Reply
 • 26 maj, 2016 at 08:01
  Permalink

  Magsjuk vill man då inte bli… Kram!! <3

  Reply
 • 26 maj, 2016 at 09:03
  Permalink

  Har ni lärare 4 veckors semester eller har ni längre semester? Tänkte att sommarlovet är ju väldigt långt!
  Linda recently posted..Regn

  Reply
  • 26 maj, 2016 at 10:31
   Permalink

   Vi har fyra veckors semester som alla andra, men sedan har vi 45 timmars arbetsvecka. Den tiden blir som övertid/komp som vi får samla att ta ut på lov :).

   Reply
 • 26 maj, 2016 at 11:48
  Permalink

  Ja, man längtar så till sommaren nu 🙂 och på att a helg, nu börjar man känna sig urladdad och behöver mer energi.

  Reply
 • 26 maj, 2016 at 14:07
  Permalink

  det brukar vara ganska mkt innen sommarlovet, så de flesta känner nog som dig urladdade 🙁 men snart så är det lov 🙂 härligt med lite kvalitetstid med sitt barn 🙂

  Reply
 • 26 maj, 2016 at 15:17
  Permalink

  Jag håller med, verkligen ingen lugn stund alls!

  sv: Ja, tack ska du ha, jag älskar verkligen den nya designen. Den är så himla lik mig 😀

  Reply
 • 26 maj, 2016 at 16:13
  Permalink

  Vad jobbigt att du har så mycket att göra nu, men såg himla mysigt ut med en subway dejt!

  Reply
 • 26 maj, 2016 at 17:42
  Permalink

  Åh vad fint du har gjort det här på bloggen! Jätte fint, verkligen 😀
  Vad tråkigt att du kände att du inte mådde så bra först, men skönt att det inte var något. Jag känner detsamma just nu faktiskt 😛

  Sv; åh tack ska du ha! 😀

  Reply
 • 26 maj, 2016 at 19:02
  Permalink

  Men ÅHH vad härligt att vara taggad på helgen, det är jag med även om jag ska jobba i stort sett hela helgen 😀

  Kolla instagram @hannavic för en grym GIVEAWAY tillsammans med ett känt företag!! <3

  Kramizar från Hanna!!

  Reply
 • 26 maj, 2016 at 20:01
  Permalink

  Oh lediga fredagar, det måste vara helt underbart! Funderar på att gå ner i tid när ungarna blir äldre… konstigt då det annars brukar vara tvärtom kanske, haha! 😀
  Känner mig ganska urladdad efter den här veckan jag med. Olivia mår bättre nu ikväll iallafall & febern är borta. Så det blir nog en lugn helg för både henne o mig då jag med börjat känna mig lite dålig :/
  Kram

  Reply
  • 27 maj, 2016 at 22:52
   Permalink

   Ja det är jättehärligt faktiskt :). Absolut inte konstigt förstår dig, jag jobbar deltid självvalt för att få mer tid för att vara med sonen fastän han är över “den lagliga tiden”. Jag vill finnas där när han kommer hem och kunna
   ha orken för läxor osv.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: