Nya hårfärgen och trevlig midsommar!

IMG_7678

IMG_7674

IMG_7677

IMG_7673

Så hade jag färgat håret då! Är riktigt nöjd! Jättekul med lite förnyelse och jag känner mig pepp inför dagen, har inte bestämt mig om jag ska ha det här kläderna ännu, men det visar sig!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

100 thoughts on “Nya hårfärgen och trevlig midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.