Hårfärg och midsommarfrukost.


Har precis avnjutit en smoothie med smak av: äppeljuice, vattenmelon, hallon och blåbär samt linfrön. Jag har håret fullt med färg och väntar med spänning på resultatet. Ska tvätta ur det om en stund, vet inte alls vad jag ska ha för kläder ikväll för vill inte frysa. Men något kommer man väl på! Ni får ett resultat av håret sen! Vem vet hur detta bli! 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Hårfärg och midsommarfrukost.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.