Dark Mode Off / On
Reklam

Buzzador Keldas såser.

Igår testade vi Grön sparrissoppa som jag fått testa via Buzzador. Det var inte gott! Första skeden fick jag kväljningar av och dessutom smakade det mest svamp! Jag äter inte svamp och såg inget om att det skulle vara svamp i produkten heller.

William tyckte att den var god, jag la i sojabönor eftersom det stod som tips men alltså nej denna gillade jag inte. Tyvärr inget jag kommer köpa igen.

6 Comments

  1. sv: Eller hur!

    Vissa soppor är godare än andra men hemlagat måste ändå vara bäst. Jag är lite skeptisk mot soppor i affären.

  2. Nä vad trist!
    Jag gillar inte heller svamp. så jag hade med fått kväljningar.

    Hoppas Du får en bra start på denna vecka 🙂

    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: