Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Utmattningssyndrom

Renbäddade sängar och nervösa dagar.

Så här fint blev det när jag bäddade med sängkläderna jag fick av min mamma. Jag älskar verkligen fåglarna! Så otroligt fina! Dessutom är det jättesköna att sova i så jag kan riktigt mysa in mig i påslakanet.

Idag är det måndag, William gick till skolan med stjärngosselinne för att de ska lussa idag på ett älderboende här i stan. Han går ju i sexan så då brukar ju Lucia vara sånt man får testa på för första gången. Han tycker nog det är roligt, imorgon ska de lussa för F-5 om jag förstått allt rätt. Blir nog roligt för honom.

Fick sms av Björn inatt som jag såg nu på morgonen där det stod att han nu landat med planet och befann sig på jobbet. Björn är och jobbar i Kina tills på lördag då han kommer hem till Sverige igen. Därmed så har jag och William en ensamvecka den här veckan och det är lite halvstressigt för mig eftersom jag inte riktigt fungerar som normalt. Men visst det är tufft men jag får helt enkelt klara detta, dessutom är det ju så att när jag fixat detta är det ett nytt steg jag klarat i livet.

Idag ska jag till företagshälsovården, kommer förmodligen vara lagom trött efteråt. Jag ska strax ta bussen men det blir säkert jättebra. Jag tror att det kommer vara skönt när det är klart och man sen bara kan koppla bort saken.

Nej lär göra mig klar nu! Hörs senare!

28 Comments

  1. Underbart lakanset!!
    Du fixar den här veckan?Som sagt sedan rullar det på. Så härlig tid nu fram till Julafton. Tänk att det är allaredan Lucia. Ta hand om dig?

  2. Jättefina sängkläder!☺ hoppas allt går bra på företagshälsan!!
    sv: Tack för din gissning i tävlingen, rätt svar och vinnare presenteras den 25 december. Lycka till!☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa