Julveckan, när dagarna innan julafton är nära.

Jag har tänkt en del på detta år. Den här veckan kommer att gå fort, det gör det alltid så här innan jul. Vid samma tid förra året så var jag och William nere på stan och firade jullovet. Vi brukar alltid gå ner på stan samma dag han får jullov och så får han köpa julklappar till mig och Björn. Han brukar tycka att det är roligt. Vi brukar unna oss lite fika, skratt och annat roligt. Eftersom han alltid slutar klockan 12:00 på jullovsdagen är det perfekt, vi får liksom flera timmar tillsammans.

I år har vi inte pratat om detta, men han slutar om 12 minuter så jag antar att vi hinner prata lite om morgondagen då. Klockan 15:00 imorgon ska jag julfixa naglarna också, det känns absolut väl värt och något man kan få förtjäna lite grann så där nu nära julen.

Blir nästan lite förvånad över hur snabbt december gått, i morse när jag åter igen skrapade på min Bingolotto kalender och inget vann åter igen, tänkte jag REDAN nittonde, hur snabbt har inte denna månad gått egentligen?

Hur som helst verkar det bli ett besök till Skedvi idag, och jag tänkte ta med mig kameran. Det brukar nämligen vara väldigt fint där och perfekt att hinna med att fotografera lite så här innan all snö tinar bort som jag hört ryktas om att det ska göra denna vecka.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Julveckan, när dagarna innan julafton är nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: