En decemberdag med pizza och rengjort akvarium.

Vi skulle som sagt till Skedvi idag. Det var jättetrevligt, vi åt jättegod pizza och pratade. Skönt för mig nu när jag äntligen börjar kunna umgås med människor igen. Även om jag fortfarande kan känna av ångest stundvis, framförallt när det blir för många sinnesintryck. Det är väldigt jobbigt för mig när folk diskuterar saker och jag ska försöka hänga med, då höjs pulsen direkt och jag känner att min hjärna inte hänger med. Såna tillfällen får jag panikångest och måste lämna rummet eller vart man nu befinner sig för att få andas.

När vi åkte hemåt så blev det en vända in på ICA Maxi. William ska fixa middagen imorgon och därmed handlade han och Björn inför det, själv så köpte jag två rullar med julpapper för att kunna slå in lite julklappar imorgon. Känns nämligen lite som det är dags att göra det nu.

Hur har eran dag varit? Jag ska snart gå och lägga mig, känner mig så trött nu på kvällen. Det blir ju mörkt så snabbt numera, och sen förutom det så är jag ju redan trött ofta. Imorgon vid 12:00 när William slutat skolan och fått med sig sina allra första betyg så ska vi gå ner på stan och julhandla och fika tillsammans för att fira att denna termin är slut. Det ska bli så mysigt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “En decemberdag med pizza och rengjort akvarium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: