Julklapp – En hemmagjord badbomb till hippiemamman.

William gjorde en hemmagjord badbomb åt mig, tanken var att det skulle bli en julklapp men tydligen så gick den sönder lite så jag fick den redan idag. Den luktade så gott, så jag tog mig ett bad, får erkänna badet var den godaste doften jag någonsin haft! Sen att den var helt naturlig gjorde ju saken ännu bättre.

William sa till mig för några veckor sedan. “Mamma, du vet att du är en hippie va?” Jag undrade hur han menade då “Ja du gör allt naturligt, köper vegaterisk mat och försöker alltid tänka på miljön.” Tycker det var fint sagt! Jag ser mig inte alls som någon av alla duktiga människor som fixar sånt här till 100% hela tiden och aldrig felar, samtidigt vet jag någonstans att jag alltid är kritisk mot mig själv så jag försöker suga åt mig av detta.

Så det blev ett bad med badbomb i och avkoppling. Var jättelängesen jag badade, men väl värt. Varför slutade jag att bada? Åter en grej jag inser att jag slutade med för att jag inte orkade längre. När jag somnade i badkaret av ren utmattning. Så vågade jag helt enkelt inte bada mera. Jag borde förstått att det var något galet då, man somnar inte i badvattnet man jag körde på med tanken att, det är bäst jag slutar bada som är så trött hela tiden.

William sa i alla fall att detta bad var för jag behöver koppla av, det hade han rätt i. Jag var lite osäker på sista bilden om någon skulle tycka att det är naket? Samtidigt så tänkte jag man ser mina ben! Man ser mer på någon som badar på stranden på sommaren. Så
blir du känslig får du väl titta bort.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

44 thoughts on “Julklapp – En hemmagjord badbomb till hippiemamman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: