Mina mest like:ade bilder på Instagram.

Jag har verkligen ingen stor instagram. Men det faktum att jag fått 6451 gillande på mina bilder under 2016 känns verkligen WOW för min del. För så här är det jag är verkligen en sådan som glömmer bort att jag ens har Instagram, trots att jag gillar appen. Svårt att få ihop den saken va? Hur som helst är jag jätteglad för likesen och dessa bilder ovan är alltså favoriterna.

Första bilden längst upp till höger, semester och sommar. Trots ledsamheten och tröttheten jag hade i kroppen stod jag där och kände vinden slita i min kropp. En längtan efter frihet fanns där inom mig. Bilden är förövrigt min omslagsbild på Facebook.
Bild nummer två i mitten högst upp jag på julafton. Men min fantastiskt fina kyrka som jag verkligen älskar.
Bild nummer tre till vänster högst upp, jag var ledsen och trött när bilden togs. Utmattad och slut. Var i förnekelse och införstådd med att jag fått utmattningssyndrom.
Bild nummer ett i mittenraden längst till höger. Jag och William för några dagar sedan.
Bild nummer två i mitten på mittenraden, jag och en nyfödd William. La ut denna bild med en text tillägnad honom den 3 oktober. På hans 12:e födelsedag.
Bild nummer tre längst ut till vänster på mittenraden, fika på Waynes för mig och William, förra veckan när vi firade jullovet.
Bild nummer ett längst ner till höger, jag fick blommor från jobbet som en krya på dig present.
Bild nummer två i mitten längst ner, jag och William hade en mamma och son dag på stan och lekte i lekparken där tillsammans.
Bild nummer tre till vänster längst ner, jag unnade mig varm choklad med mini marshmallows.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

6 thoughts on “Mina mest like:ade bilder på Instagram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: