Vi drog ner på stan vid 10:00 tiden, kikade runt och gick sedan och lunchade på Tairyo här i stan. Jag tog vegetarisk sushi, så himlans gott. Verkligen allt var jättegott, favoriten är avokadon, kan helt enkelt inte säga något annat då jag riktigt mycket älskar den. Den här gången fick jag även ärtor på och det var riktigt gott det med!

När jag kom hem hade jag fått en paketavi så är lite i valet och kvalet om jag ska gå ner och hämta det, vet faktiskt inte vad paketet kan innehålla då jag inget beställt. Så det där känns ganska spännande måste jag säga. Ja, förmodligen blir det väl så att jag går ner på stan och hämtar paketet. Jag menar, det är ju oftast så man gör sen när man är lika nyfiken som jag.

Relaterade etiketter:

28 kommentarer

  1. Gud så gott det ser ut 😀 Jag har också fått en paketavi, men vet inte om jag orkar göra det ikväll… kan vara bra att sprida ut sina göromål lite också 🙂

  2. sv: Förstår, men sen så ska man alltid njuta av det goda 🙂 inte bara när det är jul och man har ledigt.

    Vad roligt med paket och sushin ser verkligen god ut. Älskar sushi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa