Sushi, stadsbesök och dagarna innan ett nytt år.

Vi drog ner på stan vid 10:00 tiden, kikade runt och gick sedan och lunchade på Tairyo här i stan. Jag tog vegetarisk sushi, så himlans gott. Verkligen allt var jättegott, favoriten är avokadon, kan helt enkelt inte säga något annat då jag riktigt mycket älskar den. Den här gången fick jag även ärtor på och det var riktigt gott det med!

När jag kom hem hade jag fått en paketavi så är lite i valet och kvalet om jag ska gå ner och hämta det, vet faktiskt inte vad paketet kan innehålla då jag inget beställt. Så det där känns ganska spännande måste jag säga. Ja, förmodligen blir det väl så att jag går ner på stan och hämtar paketet. Jag menar, det är ju oftast så man gör sen när man är lika nyfiken som jag.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

28 thoughts on “Sushi, stadsbesök och dagarna innan ett nytt år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: