Jag var inte nöjd med förra headern, det kändes inte alls så som jag ville och därför så valde jag helt enkelt att göra en ny idag. Hur orken fanns vet jag inte egentligen, men saken är den att det är ett slags skapande för mig. Jag gillar att skapa saker på datorn eller i bilder. Så att jag gjorde detta var nog ren och skär hobby och rolighet idag.

Som sagt jag är nöjd, det känns som headern blev äkta och mycket jag. Bild på mig och bild på William. Lite fika som jag älskar, mitt smycke med Livets träd som jag köpt från USA och sedan mina naglar. Jag älskar att ha fina naglar, det blev jag av detta jag är nöjd!

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: