Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Mellandagsshoppat på Twilfit.

Jag behövde verkligen nya BH:ar. Sedan i somras har jag mer eller mindre bara använt min från Calvin Klein vilket betytt ganska många tvättar för den. Så igår sprang jag in på Twilfit och fyndade bokstavligt talat, två bh:ar och köpte även en liten tröja att sova i.

Gillade båda BH:arna och gillade även att jag fick byta storlek alltså gå ner en storlek för att kunna använda den vita. Tycker verkligen om båda, dessa kommer jag använda mycket.

Jag tycker väldigt mycket om Twilfits bh:ar och köper i regel bara bh:ar därifrån.

Här är min nya pyjamaströja, den kommer bli välanvänd. Rosa och redan omtyckt! Galet mjuk är den också.

18 Comments

 1. Och här en till som gillar Twilfits bh:ar! dem är så bra!
  Haha då har vi likadan bh nu, jag har den vita med spets hemma 😉
  Bra smak du har måste jag säga 😉

  Hoppas Du får en bra dag*

 2. Åh, nya underkläder skulle jag oxå behöva.
  Och en fin pyjamas som jag kan könna mig fin i efter kvällsduschen.
  Nu glider jag runt i gamla, mjukisbrallor som är noppiga och helt har tappat formen.
  Om jag känner mig fin i dem ? NJAE !! inte direkt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.