En duk till köksbordet för 25 kronor.

Jag har länge funderat på att köpa en duk till mitt köksbord. Igår kikade jag in på Hemtex här i stan och hittade en på rea för 75 kronor. Väl i kassan påpekade jag att jag fortfarande inte fått något epost ifrån dem. Visade sig att det blivit något strul så jag fick rabatt på duken vilket slutade med ett pris på 25 kronor. Jag kände mig riktigt nöjd!

Så här blev resultatet med duken. Jag har inte strukit den ännu. Men ska, ville dock kolla om det skulle så bra ut.

Tanken är att köpa lite nya löpare och lägga över duken också. Kan nog bli riktigt bra när det är klart.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

44 thoughts on “En duk till köksbordet för 25 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: