Tänkte var med i den här bloggutmaningen. Kan ju vara lite roligt, jag börjar med 01 om en stund, och sedan gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars. Får se om det inte kan bli lite roligt.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning #maxword.

 

01 – Berätta något speciellt om dig

Det är ju alltid roligt att beskriva sig själv. Dels för att man kanske inte till hundra procent vet vad man ska säga. Något speciellt med mig? Är jag ens speciell liksom? Jag är ganska vanlig, eller åtminstone känner jag mig vanlig. Fast ändå ganska ovanlig? Vad är vanlig och ovanlig egentligen? Jag är 33 år men vissa dagar känner jag mig äldre och andra yngre, jag är förälder till ett barn och älskar att vara just förälder. Jag är lärare och en ganska rolig sådan när jag inte har utmattningssyndrom som nu. Jag är rätt barnslig och skrattar och har ganska mycket galghumor. Jag brukar kunna vara rätt hård emot mig själv och föredrar lugn framför stress. Jag tror på att kärlek ger kärlek tillbaka, och att sprida ljus ger ljus till andra. Jag glömmer lätt bort mig själv, och har därför fått utmattningssyndrom. Så försöker sprida ljuset och glädjen till mig själv också. Just ja jag är hypokondriker också och har typ HIV minst en gång varje år. Fastän jag inte lever ett liv där jag borde kunna få HIV alls. Men så har jag cancer och allt annat med, i huvudet alltså. Därför är det en dröm att vara blodgivare och få gå på hälsokontroller för att få stopp på mitt panikartade lilla huvud.

16 kommentarer

  1. Så bra att du går och lämnar blod!! 🙂 Superbra att du kan kombinera det med i och med att du får hälsokontroller och lugnar hjärnan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: