Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 5.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

05 – Ett smultronställe

Jag tänkte direkt här att nu är jag tråkig, för jag har verkligen inget smultronställe. Det har inget att göra med att jag inte älskar platser i världen eller så, utan mer att favoritplatsen för mig är mitt hem. Att komma innanför dörren hemma är så galet mycket värt för mig. Sen började jag fundera kring det faktum att jag älskar Dalarna. Att jag tycker en perfekt dag för en aktivitet är att besöka någon plats här i Dalarna och bara kika på. Då tog jag en bild på lyktan jag fick av mamma med Dalamöster på som hon gjort. Dels för att Dalarna är mitt smultronställe och dels för att min mamma har en sådan stor betydelse i mitt liv. Då blev det liksom allt i ett!

28 Comments

  1. Mitt smultronställe är mina morföräldrars sommarstuga. Finns inget härligare än att åka dit och bara koppla av! Dessvärre är de till åren komna (morfar blir 85 och mormor blir 72) så de kommer sälja i år eller nästa år 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: