Bloggutmaningen dag 8

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.

Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars. Får se om det inte kan bli lite roligt.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

Bild på ett fint djur i din närhet

Vi har ju inga djur förutom en fisk, eftersom sista grodan dog igår. Men jag tänker då på mamma och hennes mans hund Nikki. Även min systers hund Sotis. Men just nu fick det bli en bild på Nikki. Hon var så härlig när vi hälsade på mamma här förra veckan, hon skäller massor men jag hade läst att man ska ge hundar godis vid dörren så slutar de skälla. Sagt som gjort, nä vi kom skällde Nikki och jag stoppade fram en godis och hon blev tyst. Efter det hade man en bästa vän hela dagen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Bloggutmaningen dag 8

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: