Loppisfyndat på PMU och Ta till Vara.

William ringde mig och berättade att han behövde en slalomhjälm tills imorgon. Eftersom ingen av oss åker skidor så blev det akut. Jag tänkte då direkt på PMU på Ingarvet som var öppet idag så tog mig ditåt. Pratade med Lisa som också var sugen på att gå dit så hon följde med. Jag hittade en slalomhjälm för 35 kronor åt William! Som hittat, och fin var den dessutom!

Förutom det köpte jag en bok med massagetips för både stora och små. Perfekt att ha i yrket tänkte jag, plus att det är roligt att ge andra massage.

Jag och Lisa gick även till Ta till vara, där hittade jag samtliga Narniaböckerna för 10 kronor styck! Fattar ni vilket fyndpris?! Vilken guldgruva liksom, självklart följde dessa böckerna med mig hem och här ska nu läsas. Förresten vet ni att Narnia är baserade på mycket ur bibeln? Att Aslan är Jesus/Gud och att Häxan symboliserar djävulen? Att Edmund ska vara Judas som förråder Jesus? Och att delen när man klipper Aslans man på det där bordet symboliserar Jesus på korset? Intressant va? Nu är ju bibelhistorier väldigt spännande, så det är ju inte konstigt att författaren tagit delar från bibeln i sitt skapande av berättelserna i Narnia.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

30 thoughts on “Loppisfyndat på PMU och Ta till Vara.

  1. he he nä visste ja inte. men visst är det bra me loppisar köper mycket där
    min höga golvlampa på loppisen eller ja golvlampfot va ju sista fyndet . över 300 på ikea o 75 på loppis
    ullie recently posted..Grått

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: