Tänkte var med i den här bloggutmaningen.

Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars. Får se om det inte kan bli lite roligt.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning #maxword.

Nämn en nostalgiserie

Finns bara en serie som bringar sådan känsla hos mig som Charmed/Förhäxad. Jag satt bänkad för varje avsnitt, grät och skrattade. Log och berördes, när den serien blev nedlagd grät jag och kände sorg hela dagen. Det tog mig flera år innan jag orkade se sista avsnittet igen. Jag är en av dem som fortfarande väntar på ren ny säsong, som fortfarande vill att serien ska tas upp igen. Ännu har jag inte slutat önska, hoppas och vilja!

18 kommentarer

  1. Åhh jag älskade förhäxad. Satt precis som du bänkad framför varje avsnitt. Tror inte jag missade ett enda faktiskt. Jag önskar också en fortsättning på serien. Om vi går ihop kanske vi kan få någon att ändra sig haha
    Sussi recently posted..Taskig tajming

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: