Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Porslin

Massor med paket.

Jag har haft massor med rabatter som gjort massa typ gratis på sista tiden. Så jag gjorde en beställning på Nelly där jag köpte en BH och även en pyjamas. Sånt där ni vet som man alltid behöver och alltid uppskattar.

Sedan hittade jag Willow tree för ganska bra pris också. Så med Williams hjälp så valde jag Angel of mine som han tyckte var lite som oss två. Hur fin är den inte? Vill du också ha billiga Willow tree så kika in här på sidan Amuletten som jag själv googlade fram. 

Förra veckan fick jag ett paket från Mon Amie med mina premiekoppar från tidningen Må bra, varav den ena koppen var trasig. Men idag fick jag efter retur två nya koppar! Fatta lyckan! Nu har jag alltså dessa koppar och hela dessutom.

Och så sista premien då. Jag såg att tidningen Mama hade erbjudande på Dermalogica produkter. Eftersom jag hört väldigt mycket bra med dessa och gillar tidningen Mama slog jag till. Jag menar vem säger nej till bra erbjudande. Vill du också ta del av detta erbjudande hittar du det här.

16 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: