Bloggutmaning dag 10.

Är med i  den här bloggutmaningen. En dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

Ett speciellt sommarminne?

Får bli i somras då när vi åkte till flera platser i norra delen av Sverige för att besöka olika sevärdheter. Jag nöjt verkligen av resan i husvagnen och allt vi upplevde. Trots att jag inte mådde bra så var det ett fint minne. Jag sov kanske inte så bra eftersom jag var stressad och ledsen hela tiden. Men jag njöt när jag såg naturen och upplevelserna runt om mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Bloggutmaning dag 10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: