Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 10.

Är med i  den här bloggutmaningen. En dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

Ett speciellt sommarminne?

Får bli i somras då när vi åkte till flera platser i norra delen av Sverige för att besöka olika sevärdheter. Jag nöjt verkligen av resan i husvagnen och allt vi upplevde. Trots att jag inte mådde bra så var det ett fint minne. Jag sov kanske inte så bra eftersom jag var stressad och ledsen hela tiden. Men jag njöt när jag såg naturen och upplevelserna runt om mig.

16 Comments

  1. Låter ändå som ett fint minne…så härligt att vara ute i naturen!:)
    sv: Tackar så mycket! Om du menar min sambo så är han 1 vecka äldre än mig, vi är båda födda -84 och han fyller år 22 februari så vi är väldigt jämna i ålder. Om du tänkte på min kollega som fyllde 3 mars så är hon född -83 vilket irriterar henne då hon från början inte trodde hon var 1 år äldre än mig!:P

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: