En fin kopp min mamma gjort åt mig.

William har sagt så himlans många fina saker som liten. När han var fem år sa han “Mamma, somliga tror på Gud. MEN jag tror på Indiana Jones“. Han var inne i en period då när han spelade Lego Indiana Jones och såg filmerna om och om igen. Indiana var helt enkelt hans stora hjälte där och då. Självklart trodde han på honom. Det citatet har jag tänk på många gånger, och bad således mamma fixa en kopp med det på till mig.

Den koppen är numera min personliga kopp på jobbet. Det smakar lite godare att dricka ur den på något vis. Den påminner mig om det finaste i mitt liv, min älskade son och min fantastiska mamma.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “En fin kopp min mamma gjort åt mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: