Tänkte var med i den här bloggutmaningen. Jag gör alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning #maxword.

Nämn ett lyckopiller för dig

Mitt lyckopiller i livet är så klart William. Den människan som stal mitt hjärta där den 3 oktober 2004. Jag älskar honom så högt och jag tror ingen kan göra mig så glad, lycklig och kärleksfull som just honom. Det där med att ens hjärta springer utanför kroppen för resten av ens liv efter man fått barn stämmer. Det är liksom en kärlek som går utöver allt annat. Jag behöver bara se honom i ögonen för att känna hur lyckan sprider sig genom mig och mitt blod. Han är min luft och lungor, mitt blod och mitt hjärta. Han är allt det viktiga i livet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: