Lördag och soligt väder.

Vilket underbart väder det är idag, så där soligt och vårigt i ett liksom. Jag provade Williams nya tröja han fick av sin mormor och morfar, och sedan tog jag och William oss ut på en promenad. Eller ja, jag promenerade och William tog cykeln för första gången i år.

Det var sån där härlig vårstämning i luften, och det kändes. Helt klar himmel och fågelsång. Glada människor och trevlig stämning, vi tog oss mot ICA Maxi där vi fikade och William plockade godis i ett godisregn som fanns där på Maxi idag.

Vi tog oss sedan hem. Väl hemma såg jag det allra sista avsnittet av The vampire diaries och det var både sorgligt och ett fint avslut på serien. Kommer sakna serien i massor, men jag vet hur det är med serier. De slutar alltid oavsett om man vill eller ej.

Ikväll ska jag och William titta på Melodifestivalen för första gången i år, mest för att det är final och vi båda tycker sånt är rätt roligt. Ska ni också titta ikväll?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Lördag och soligt väder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: