Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Min ”lillebror” jag menar son. 


Enda sedan jag födde William har folk frågat om han är min lillebror då och då. På förskolan frågade någon om jag var där för att hämta lillebrorsan och sådant har hänt ganska ofta. Idag hände det igen, vi satt bredvid en farbror på Maxi som sa ”Är det din son?! Jag trodde han var din lillebror”. Jag sa, ja han är min son. Då säger farbrodern ”ja så kan det vara ibland”. Tycker det är rätt roligt faktiskt, vi är väl lika jag och William. Sen kunde han ju vara min bror med egentligen när man tänker på ålderskillnaden. Min mamma var 43 år när hon blev mormor och jag 20 år när jag blev mamma så det skulle ju inte vara omöjligt egentligen. Min yngsta syster fyller 20 år nu den 1 april. William fyller ju 13 i år, så ja så konstigt skulle det inte vara om han var min bror. 

Tycker det är ganska rolig kommentar. 

36 Comments

 1. Haha vad roligt att många tror att du är hans syster istället för mamma. Jag skulle önska att jag också var en yngre mamma för sånt är verkligen skönt att höra <3 Kramis

 2. Herregud vad du spammar alla bloggar. Det hade såklart varit en helt annan sak om du hade skrivit något av värde men du skriver bara ”åh vad fint gumman” i alla inlägg typ. Ansträng dig lite åtminstone… man tappar respekten för dig annars. Och nej, det är inte bara jag som tycker detta… vi var ett gäng mammor som alla lagt märke till samma sak och alla skrattade (sa åt dem att det inte är okej att skratta). Men bara så du vet hur folk reagerar på din desperathet.

  1. Jag antar att du fick ur dig någon aggression du bär på inombords av att skriva den här kommentaren. Om
   Det är så att folk skrattar för jag kommenterar så känner jag så här, om dina vänner är såna som tar illa upp över att andra skriver kommentarer och uppmuntrande ord hos andra är det nog dags för dig att byta vänskapskrets, för sånna vänner är inte värda att ha. Du förstörde min kväll med denna kommentar, tills jag tog mig tiden att e-posta samtliga av de bloggar jag kommentarer hos för att se vad de tycker. Hittills är samtliga glada över att jag kommenterar, så vet du. Låt er skratta, det är inte er jag kommentarer hos ”tack och lov” det är hos helt annat folk.

 3. Det är för att du är så ungdomlig o söt såklart
  Man blir allt lite stolt sådär =)
  Fin söndag raraste kramar

 4. Åh det där känner jag också igen ;D Mamma och jag får alltid höra ”Så fina väninnor!” Haha. 🙂 Jag brukar säga att vi kommer bli pensionärer samtidigt ;D

 5. Kan ju va så när man ser yngre ut också 🙂 folk tror fortfarande jag och min mamma är syskon fast hon är 52 och jag är 24. Hon ser yngre ut.

  1. Ja visst är det så :). Fast har nog varit så i alla tider egentligen, tänker förr när man inte hade preventivmedel många fick nog barn samtidigt som sin mamma då 😉

 6. Alltså det är ganska roligt med alla dessa kommentarer och felaktiga uppfattningar. Jag själv är 19 år men ser inte alls ut som det, jag ser betydligt yngre ut och har alltid gjort det egentligen. Min lillasyster å andra sidan är relativt lång sett till våra gener, och nästan alla våra bekanta förväxlar oss. Även släktingar haha. Och då är min syster 10 år så det är ett ganska stort glapp mellan oss.

  1. Haha så kul :D. Måste kännas skumt att hon som är 10 år och du blir förväxlade. Jag och min ena lillasyster är lika hon är dock fyra år yngre än mig. När jag var 15 så brukade hennes kompisar skrika hennes namn efter mig. Inte så roligt ;). Hon var 11 och jag en ”cool” 15åring 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: