Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 13.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Jag gör alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

 Vilken hårfärg har du trivts bäst i?

Nu är jag världens tråkigaste men i typ alla. Jag har nog provat det mesta och gillat det mesta. Kan helt enkelt inte svara på vilken jag trivs bäst i.

20 Comments

  1. Hehe härlig bild, förstår att du har svårt att välja. Tycker det beror på humör och ibland årstid för vad jag tycker bäst om för hårfärg!?

  2. Jag trivs bäst i ganska ljust hår. Nu har jag lite för tråkig blond nyans men ska fina till det till min systers bröllop i juni 🙂

  3. ja ibland tar det ett par olika varianter för man ska hitta vad som är fint för en, men du passar i blondt tycker jag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: