Dark Mode Off / On
Läraryrket

En dag med sömn och smärta.

Den här dagen har inte alls varit rolig. Jätteont i magen och illamående. Så jag har legat på soffan och glott på tv och film eller sovit hela dagen. William är hemma med samma så han har också gjort precis samma. Ingen av oss verkar ha magsjuka direkt utan det är något annat, illamående och magont samt huvudvärk. Inte det minsta kul, jag hoppas på att morgondagen ska vara bättre. Sjukskriv mig för morgondagen med. Ingen ide att gå till jobbet om man inte är helt frisk tänker jag.

Hoppas ni har det bättre i alla fall.

30 Comments

  1. usch här har oxå gott något kramp i magen liksom o springa på toa men bara en spydde usch avskyr dessa baciller bra du e hemma det är ju som maginfluensa

    stort krya på

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: