Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Beställning från Stylemood.se

Jag gjorde en beställning från Stylemood.se, blev en jättefin bur med en fågel ovanpå som jag ställe en blomma under. Samt ett liten glaslåda som jag tänkt plantera två små kaktusar i. Jättefint verkligen, sen snabb leverans med. Varorna skickades igår och jag fick dem idag. Rekommenderas!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: