Dark Mode Off / On
Böcker

Tidningen Nära Barn, beställt från Kokobello.

Tidningen Nära Barn som jag verkligen tyckte var riktigt bra har lagts ner. Så jag köpte dessa tre nummer för 40 kronor styck från tidningarna och de är verkligen jättebra. Vill ni hinna få tag på numren så gå till Kokobello och gör en beställning.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: