Get started Nutrilett.


Har fått Nutrilett som kampanj inom Buzzador. Varit medlem där sedan 2005, då fick man erbjudande ganska ofta numera väldans sällan. Men när man väl får är det ju roligt. Denna var riktigt god faktiskt, perfekt om man har lite bråttom och inte orkar fixa frulle som jag idag.

Nu åker jag mot jobbet och jag slukat denna. Vill du starta dagen enkelt? Köp på denna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Get started Nutrilett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: