Dark Mode Off / On
Reklam

Get started Nutrilett.


Har fått Nutrilett som kampanj inom Buzzador. Varit medlem där sedan 2005, då fick man erbjudande ganska ofta numera väldans sällan. Men när man väl får är det ju roligt. Denna var riktigt god faktiskt, perfekt om man har lite bråttom och inte orkar fixa frulle som jag idag.

Nu åker jag mot jobbet och jag slukat denna. Vill du starta dagen enkelt? Köp på denna.

18 Comments

 1. Kan tänka mig att de är smidigt att ta när tiden blir knapp 😀 Plus om de är goda med bra innehåll också 🙂

 2. Förlåt, menar Du allvar? Är inte Nutrilett en form av bantningsmat? Inte något man tar till som bråttom mat… Jag menar absolut inget illa så jag hoppas Du missförstår mig rätt. Blir så förvånad bara.

  1. Man kan använda den som både och, precis som propud eller liknade ☺. Är bättre än en kaffe tänker jag ☺️. Tar absolut inte illa upp. Vet många som har det som mellanmål liksom.

   1. Okey, jag vet att min mor bytte ut måltider mot Nutrilett för x antal år sedan, jag trodde det var typ ett renodlat bantningsmedel 😉 tänk vad man lär sig genom att läsa bloggar 🙂

    1. Man kan göra så, men tror det mer är pulvervarianten? Alltså att man köper pulver och dricker det? Idag finns det flera olika. Typ mellamålsbar och sen dessa shaker :). Jag köper sånt lite som frulle eller mellanmål ibland :). Perfekt om man som jag var idag inte hinner äta frukost för jag helt enkelt råkade ta lite för lång tid på mig i duschen idag ;). Visst är det roligt :D, lär mig alltid massa nytt i bloggarna :D. Älskar det :D.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: