Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 14

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Jag gör alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

Nämn en dålig egenskap

Min dåliga egenskap är absolut att jag har för höga krav på mig själv. Det ställer till det i mitt liv och är en av de bidragande orsakerna till att jag fått utmattningssyndrom. Jag har nämligen väldigt svårt att se att det jag gör är bra nog. Jag tänker alltid att jag kunde gjort mer, är sämre än andra och måste prestera eller kompensera för det där hela tiden. Det gör att jag mår dåligt och känner mig usel. Att höga krav är verkligen inte roligt i alla lägen alls.

14 Comments

  1. Har också den egenskapen och det har varit otroligt stressande och jobbigt för känns som man aldrig duger. Men eftersom jag är medveten om den idag pga jag har mått dåligt över det, så har jag lärt mig tackla den egenskapen genom att påminna mig själv om att allt jag gör duger bra nog JUST för mig. 🙂

  2. Känner ofta igen det där med att ställa för höga krav på sig, fast jag måste säga att kravet på sig själv minskar med åldern, kanske det gör det med dig med.

  3. Blir svårt i längden med att ställa krav på sig själv. Ditt värde och din identitet ligger inte i det du gör eller inte gör fina du 🙂

  4. Hej,
    Vill tipsa dig om boken ”du är fullkomlig ” av Irma Alm. Jag var själv sjuk i ett par år i utmattningssyndrom innan jag träffade irma (psykolog). Idag driver jag en eko-butik och är tacksam över att jag fick lära mig av Irma. Boken säljer jag via min eko-butik Leva Reko. Du kan kolla in butiken på Instagram (levareko) eller vänta ett par veckor tills att webshopen är uppe 🙂
    Sköt om dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: