Dark Mode Off / On
Gästbloggare

Gästbloggare: Canvas fotografen

Det finns många fotografer i Sverige som är bra och tar fantastiska bilder. Jay som driver fotograf canvas är en av många som är värt ett besök. Indirekt är vi alla fotografer eftersom vi har tillgång till kamera i vår smartphone därav inga ursäkter att inte kunna fota. Har du lyckats ta det perfekta fotografiet genom att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt då ska du ha creed för det.

4 Comments

  1. Det värsta är att man tror att man har tagit den perfekta bilden och upptäcker senare att man är tvungen att retuscha och Photoshopa. Man blir liksom aldrig riktigt nöjd. Älskar att fotografera ?Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: