Jag blev medlem i Barnens bokklubb igen efter att de ringde till mig och erbjöd mig denna bok. Eller ja egentligen låg ju erbjudandet till Williams förfogande, men klart jag tog Harry Potter. Det ska bli spännande att läsa denna, det var länge sen jag läste manus faktiskt senast på högskolan. Men det ska bli roligt att göra igen.

6 kommentarer

 1. Men ååååå…
  Harry Potter började jag läsa för min son då han gick i förskoleklass…
  Han är 21 nu så det är ju ett tag sen… men ååå vad mysigt det var…
  D´Jag tror vi läste de 2 första sen lästa han själv…;)
  Kram kram
  Katarina recently posted..Ett vykort från Les Deux Alpes

  1. Åh <3. Har också läst de första böckerna för min son. Det är så himla mysiga :D. Älskar dem verkligen :). Tror det är böcker som påverkat den generationen din son är i, de har verkligen vuxit upp med Harry Potter :D. Kramar 🙂

 2. Jag är ju en som typ läser jämt å alltid har läst sedan jag var 4 år gammal.
  Men just Harry Potter har jag aldrig hittills läst, detta trots jag har ett par av böckerna i bokhyllan.
  Varför har jag ingen förklaring på.

  Läste nyss presentationen om Dig, så starkt gjort och duktig Du är,
  Du har jobbat på bra.

  Tråkigt nog så verkar just dessa “Duktiga flickor” ha väldigt lätt att drabbas av sjukdom, utbrändhet.

  Blir glad då jag förstår att Du mår bättre nu.
  åsa i åsele recently posted..Mansgrottan del 2

  1. Åh dessa böcker är jättebra :). Får du tid över så läs böckerna :). Personligen tycker jag böckerna när han är äldre är bättre, men det kan nog bero på när i livet man läser böckerna :D. Åh tack för dessa fina ord <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: