Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 15.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Jag gör alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

Bästa doften du vet

 

Bästa doften som jag vet är absolut DOFTEN av en nyfödd liten bebis. Jag älskar den där bebisdoften, den där varma fina mysiga doften som sprider runt sig. Det är speciellt, men om bebisdoft fanns som parfym skulle jag inte tveka att köpa den. Jag minns fortfarande hur mina syskon luktade som bebisar, hur min son luktade som bebis. Alla vänners små bebisar, dessa bebisdofter alltså! Det luktar så gott, lugn och kärlek i ett litet paket.

8 Comments

  1. Håller med Dig 🙂 men jag vill tillägga att även små bebisvalpar doftar på ett speciellt vis, ett vis som gör mig glad & lycklig 🙂

    Vet inte om Du sett på nyheterna om att BB läggs ner runt om i Norrlands Inland, nu senast i Sollefteå, detta ökar risken för att barn ska födas i bilen på väg till BB i Örnsköldsvik eller Sundsvall.
    Här i Åsele har vi ungefär 10 mil enkel väg till BB i Lycksele och bilförlossning är icke ovanligt.

    1. Åh ja valpar luktar också ljuvligt <3. Det är något speciellt med bebisar (människor och djur) och deras doft och sätt att se ut. Man faller otroligt för dessa små individer :).

      Har sett det :(. Så ledsamt verkligen :(. Här i Dalarna la man också ner en förlossning. Folk här får åka runt 3 timmar för att ta sig till förlossningen. Helt sjukt :(. Laget Sverige?! Som lägger ner förlossningar så kvinnor ska behöva åka långt. 10 mil är alldeles för mycket det med :/.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: