En utförsäljningsdag.

Idag när jag kom till Borlänge med bussen såg jag att en blomsterbutik mitt i stan där hade utförsäljning på allt då den tydligen gått i konkurs. Det var 70% på allt i hela butiken så efter jobbet gick jag in där för att se om det fanns något att handla. Det blev karamellerna ovan.

Fyra fina rosor! Jag gillade dessa direkt, och det blev ju väldigt billigt med tanke på 70% rabatt. Dock måste jag erkänna att jag alltid får dåligt samvete när jag handlar på såna företag som gått i konkurs. Det känns som man går dit och handlar glatt i deras sorg. Det blir fel på något vis. Det där är mitt eviga dåliga samvete, jag lider så med andra människor jämt.

Så himla fin färg, och sen blommor är ju alltid fint!

Köpte även denna, tänkte att den passar nog bra i sovrummet och det gjorde den.

Köpte en bok till William. Men den har han inte fått ännu, han är ju älskad och min son. <3

Två stycken minikaktusar eller om det är kaktus? Tror det? Fina var de i alla fall!

Lilla kaktusen? Eller om ni andra vet om det är en annan blomma. Har ingen jord hemma. Men ska köpa så då ska jag fylla ut krukan med det.

Sen sprang jag ner på stan här i Falun för att posta två paket. Visade sig då att JC här i stan hade 50% på hela butiken då de tydligen upphör också? Alltså här i stan då, så då sprang jag in där med. Köpte t-shirten ovan för 49:-.

Jag älskar hoodies och denna hade kostat 399:-. Köpte den då för 50% och även om det är en herrmodell bekommer det inte mig det minsta. Den är så där härligt myspysig inuti och dessutom alldeles gosig. Köper ofta hoodies på herravdelningen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

54 thoughts on “En utförsäljningsdag.

 • 15 mars, 2017 at 20:10
  Permalink

  Gud, förstår verkligen den där känslan att man på något sätt gottar sig i deras olycka. Så himla knäppt att hjärnan ger en sådant dåligt samvete nästan oavsett vad man gör.
  Ellen recently posted..Nu kapitulerar jag

  Reply
  • 15 mars, 2017 at 20:57
   Permalink

   Ja det är hemskt hur hjärnan är. Jag kan få dåligt samvete för allt, när jag skulle köpa en kamera en gång fick jag dåligt samvete för säljaren tipsade om en annan än den jag ville ha. Mår fortfarande dåligt för jag kände mig taskig emot säljaren. Helt sjukt egentligen, men är sån.

   Reply
 • 15 mars, 2017 at 20:42
  Permalink

  Så mycket fint du shoppat och så kul att gå shoppa loss i en blomsteraffär, det hade jag gärna gått och glanat i, och köpt en massa

  Reply
 • 15 mars, 2017 at 20:51
  Permalink

  Jag kan också få lite ångest när jag går in och handlar då det ska gå i konkurs. samtidigt tänker jag att dom som äger affären som går i konkurs antagligen själva skulle handla om jag hade en butik som gick i konkurs ? Vilka kap du fick med dig hem, gillar dom gula blommorna ?

  Reply
  • 15 mars, 2017 at 20:59
   Permalink

   Ja det är ju så verkligen. Ändå får man så dåligt samvete, tycker synd om de som jobbar där. Som blir av med jobbet och sånt :/. Visst är det fina blommor 😀

   Reply
 • 15 mars, 2017 at 23:06
  Permalink

  Vad mycket fint du passade på att fynda på blomsteraffären 🙂

  Reply
 • 15 mars, 2017 at 23:20
  Permalink

  Men gud va du fyndat idag. ja men det är kul men vet du ja känner samma som dej som om det är på nån annans bekostnad liksom. dumt men..
  många fina saker i vartfall o ja älskar ju blommor så 😀
  Fin torsdag kramar
  ullie recently posted..i vilandets tecken

  Reply
  • 16 mars, 2017 at 22:24
   Permalink

   Ja var så glad över fynden :D. Älskar också blommor så förstår dig 🙂

   Reply
 • 16 mars, 2017 at 07:37
  Permalink

  sv: Hoppas hoppas 😀 vill plugga klart och så måste jag veta vad jag ska bal hoho.

  Man får passa på när det är utförsäljning! Fina saker du hittade.
  LIENE recently posted..Rise and shine – var kreativa

  Reply
 • 16 mars, 2017 at 08:48
  Permalink

  Fina saker du köpt 🙂
  Åh jag gillar med hoodies .. 😉 dem är så sköna och mysiga-har en på mig nu 😉

  Sv: Tack så mycket ;)<3
  Är något bättre idag iaf, men blir lugnt idag med men ska ut på promenad 😉
  Arbetstränar imorn 😉
  Annie recently posted..Livet med smärta i kroppen ..

  Reply
 • 16 mars, 2017 at 12:39
  Permalink

  Jag tror att Din kaktus är en fetbladsväxt, alltså icke en kaktus 🙂 kanske möjligtvis heter den taklök…

  Jag håller med Dig, känslan att man gör fynd å passar på att shoppa då någon har förlorat, gått i kk… men samtidigt så, de har ju öppet å säljer sakerna/blommorna så klart de vill bli av med det, lite tjänar dem väl.

  Din annanaslampa, eller vad det nu är för frukt 🙂 så fin, den gillar jag 🙂

  Hoodien var snygg, jag “bor” ju gärna i sånna jag med å Du herrstorlek brukar ju vara gosigare modell 🙂

  Bäst jag slutar kommentera nu, har ju i princip gjort ett blogginlägg 🙂
  åsa i åsele recently posted..Ett erkännanda

  Reply
  • 16 mars, 2017 at 22:21
   Permalink

   Ja min mamma berättade det också igår :D. Jättesnällt att du skrev det också :D. Det är säkert så som du skriver :). Att de får lite pengar i alla fall :).
   Visst är den fin ananaslampan :). Den är från Partylite så känner du någon som säljer Partylite så passa på att köpa den :D. Det är en aromabrännare och jag har den på timer :D.
   Visst är den fin :D, så skönt verkligen och håller med dig herrmodeller är gosigare :D. Tycker din kommentar var helhärlig så du får skriva så mycket du vill :D. Kramar

   Reply
  • 16 mars, 2017 at 22:19
   Permalink

   Visst är det :D, ja det är lite jobbigt att känna så där :/

   Reply
 • 16 mars, 2017 at 13:29
  Permalink

  Men åh vilka grymma fynd du har gjort!! 🙂 Jättefina rosor och så snygg tischa!! 😀 Sv: Hehe jag går och lägger mig och jobbar från sängen vid typ 18.30 och sen däckar jag en timme senare 😉
  Johanna Utterberg recently posted..ENERGY BOOST

  Reply
 • 16 mars, 2017 at 14:50
  Permalink

  Men va roligt att shoppa så fina saker till så bra priser!

  Reply
 • 16 mars, 2017 at 14:50
  Permalink

  Låter som en dröm med så mycket rabatt i en blomaffär!

  Reply
 • 16 mars, 2017 at 16:13
  Permalink

  Ibland gör man sina fynd och andra går med förlust:( Du får inte tänka på det just nu att butiken har gått i konkurs….
  Må bra av ett gott köp. Kram
  Biggeros recently posted..La Maternidad

  Reply
  • 18 mars, 2017 at 18:40
   Permalink

   Visst är det så :). Ja det är sant, jag ska försöka tänka på sånt 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: