En utförsäljningsdag.

Idag när jag kom till Borlänge med bussen såg jag att en blomsterbutik mitt i stan där hade utförsäljning på allt då den tydligen gått i konkurs. Det var 70% på allt i hela butiken så efter jobbet gick jag in där för att se om det fanns något att handla. Det blev karamellerna ovan.

Fyra fina rosor! Jag gillade dessa direkt, och det blev ju väldigt billigt med tanke på 70% rabatt. Dock måste jag erkänna att jag alltid får dåligt samvete när jag handlar på såna företag som gått i konkurs. Det känns som man går dit och handlar glatt i deras sorg. Det blir fel på något vis. Det där är mitt eviga dåliga samvete, jag lider så med andra människor jämt.

Så himla fin färg, och sen blommor är ju alltid fint!

Köpte även denna, tänkte att den passar nog bra i sovrummet och det gjorde den.

Köpte en bok till William. Men den har han inte fått ännu, han är ju älskad och min son. <3

Två stycken minikaktusar eller om det är kaktus? Tror det? Fina var de i alla fall!

Lilla kaktusen? Eller om ni andra vet om det är en annan blomma. Har ingen jord hemma. Men ska köpa så då ska jag fylla ut krukan med det.

Sen sprang jag ner på stan här i Falun för att posta två paket. Visade sig då att JC här i stan hade 50% på hela butiken då de tydligen upphör också? Alltså här i stan då, så då sprang jag in där med. Köpte t-shirten ovan för 49:-.

Jag älskar hoodies och denna hade kostat 399:-. Köpte den då för 50% och även om det är en herrmodell bekommer det inte mig det minsta. Den är så där härligt myspysig inuti och dessutom alldeles gosig. Köper ofta hoodies på herravdelningen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

54 thoughts on “En utförsäljningsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: