En dag med tidningar.

Idag fick jag hem dessa tre tidningar, och även ICA Buffé jag blev såklart helnöjd. Perfekt ju, hört massor med VEGOmagasinet så var tvungen att testa den tidningen, Djurens rätt är jag ju medlem i sen något år och Allt om Mat tog jag för man skulle få två skålar från Mon Amie som premie ifrån. Dessa skålar har dock inte kommit ännu, men de är på väg står det på statusen för dem.

Jag tycker det är rätt kul att laga mat så försöker tänka att detta kommer inspirera till något i alla fall. Jag gillar dessutom tidningar, det är skönt att ha något att läsa.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “En dag med tidningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: