En dag med tidningar.

Idag fick jag hem dessa tre tidningar, och även ICA Buffé jag blev såklart helnöjd. Perfekt ju, hört massor med VEGOmagasinet så var tvungen att testa den tidningen, Djurens rätt är jag ju medlem i sen något år och Allt om Mat tog jag för man skulle få två skålar från Mon Amie som premie ifrån. Dessa skålar har dock inte kommit ännu, men de är på väg står det på statusen för dem.

Jag tycker det är rätt kul att laga mat så försöker tänka att detta kommer inspirera till något i alla fall. Jag gillar dessutom tidningar, det är skönt att ha något att läsa.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “En dag med tidningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: