Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Något riktigt snuskigt.

Jag försöker verkligen äta saker som är hälsosamt. Jag vet ju att magen mår bra, resten av kroppen mår bra och hälsan blir bättre. Men det här med matcha som jag hört så mycket om det är hemskt! Testade matcha te i veckan, smakade som att dricka GRÄS! Och när jag sedan testade denna smoothie bowl som jag förövrigt fick tips om, satt jag och tvingade i mig allt. Blev absolut mätt, men smaken alltså. Det var en lidelse och bedrövelse! Det här var bedrövligt äckligt! Och jag vet man ska inte kalla mat äckligt, men det här var snuskigt!

Alltså matcha, banan, mango, mandelmjölk, mandlar, solrosfrön och spenat. Nyttiga saker som ska vara hälsosamt och bra för magen. Visst kan jag äta detta som mellanmål för magens och kroppens skull. Men gott är det då verkligen inte, rent av snuskigt måste jag säga.

Vad säger man? Man kan inte tycka om allt? Men man gillar alltid något? Det här ingår i alla fall på det där jag inte gillar.

Related Tags:

18 Comments

  1. Tycker typ att det SYNS att matcha smakar gräs, haha… har aldrig vågat mig på det själv. Men jag ska börja äta nyttigare också. Ta hand om mig och så…

    1. Ja så är det ju absolut, samtidigt tror jag det är bra så får plåga i mig detta. Jag hoppas på att det ska rensa ut och göra mig piggare på insidan :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: