Dark Mode Off / On
Porslin

Fyndat en tallrik på Rusta.

Jag har länge velat ha någon form av fruktfat. Eftersom vädret är så fint idag tog jag mig en promenad till Majoren (köpcentrum här i stan) och gick in på Rusta. Där hittade jag detta fatet och gillade det direkt. Perfekt tänkte jag som fruktfat, och dessutom var det rabatterat för medlemmar, vilket jag turligt nog är. Perfekt fat och nu har det även frukt på sig här hemma, dock inte tagit någon bild på frukten ännu. Vill ni se det med frukt på kan ni ju säga till.

Fanns även en badrumsmatta billigt där som även den fick följa med hem. Jag är sån där som tycker det är skönt att komma in i badrum med badrumsmattor.

Annars har jag diskat, och städat här hemma. Ja och tvättat också, nu har jag inget för mig. Försöker att inte gå och lägga mig även om jag är trött. Tänkte nämligen försöka sluta sova middag nu. Men tro mig det är svårt, jag känner sömnbehovet jag har.

Vad gör ni denna härligt soliga söndag?

24 Comments

 1. Men det fatet var ju hur fint som helst 🙂 Och som du säger, perfekt till fruktfat 🙂 Det ska vi äta här hemma ikväll och jag längtar redan.
  Och så är jag med en sådan som vill ha det gosigt om fötterna på badrummet haha, så vi köpte med en badrumsmatta för ett tag sedan. 🙂

  1. Visst är det :D. Riktigt fynd kände jag :D. Åh så himla gott :D, älskar frukt verkligen :). Så skönt verkligen med matta för fötterna 😀

 2. Så fin färg.

  Jag gillar Rusta, alltid hittar jag en massa saker jag känner att jag behöver 😉
  kanske tur för min plånbok att närmaste Rusta finns drygt 15 mil härifrån så det blir inte så ofta tillfällen till shopping.

  Idag har jag fotat skyltar under min promenad… 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: